Majatalo

Matkailumaja Rukatupa sijaitsee Rukalla, Ruka-keskuksen välittömässä läheisyydessä, 5-tien varrella.  Keskustaan kävelee 10 minuuttia ja lähimmälle Talvijärven hissille on matkaa 500 metriä.  Laajaan latuverkostoon pääsee suoraan pihasta. Ski-bussin pysäkki on heti majatalon edessä ja se on ilmainen. Bussi kuljettaa Ruka-keskuksen lisäksi myös Bistroon, Kuusamon Tropiikkiin ja Kuusamon keskustaan (n. 26km.)

 

Esittelyvideoitamme löydät TÄÄLTÄ ja https://youtu.be/dhhIUxlSgf0

 

Matkailumajan loistavan sijainnin vuoksi, voit nauttia luonnon rauhasta tai käyttää Rukan monipuolisia vapaa-ajan palveluita. Matkailumaja Rukatuvassa sinun on mahdollista yöpyä joko päärakennuksen huoneissa tai pihapiirissä olevissa kelomökeissä. Kaikissa kohteissamme voit yöpyä muutamista päivistä useisiin viikkoihin. Päärakennuksesta löytyy vapaassa käytössä oleva saunaosasto, missä on puulämmitteinen kiuas.

Nyt on kalastus vehkeet (virveleitä) hankittu ja niitä saa Majatalon asukkaat ilmaiseksi lainata saatavuuden mukaan!

Kaikki lemmikit ovat tervetulleita Rukatupaan, kunhan huolehditte ettei niistä ole häiriötä muille asukkaille. Vain ravintolatiloihin emme suvaitse noita mukavia karvakavereitamme.

Check-in 15:00

Check-out 12:00

Lämpimästi tervetuloa Rukatupaan!

 

RukaTuvassa yövyt alkaen 60€/vrk (1hh)

Rakennuksessa on yöpymistilat 40 hengelle. Huoneiden koot vaihtelevat, mutta ovat pääosin 2-4 hengelle. Osassa huoneita on mahdollisuus varavuoteeseen, ja muutamassa huoneessa on oma wc ja suihku.  Pitkän käytävän varrelta, heti huoneiden läheisyydestä löytyvät wc ja suihkutilat, jotka ovat kaikkien asukkaiden käytössä, myös Mökeissä majoittuvien. Jokainen huone on yksilöllisesti sisustettu. Lakanat ja pyyhkeet ovat majataloon majoittuville maksuttomat.

Kelomökeissä ei ole erikseen liinavaatteita (voi vuokrata 15€/setti), samoin myös siivous kuuluu asiakkaan itse hoitaa.

 

Yleiset tilat

Ravintolatilaa on mahdollista käyttää yksityistilaisuuksiin, kuten syntymäpäivien, kokouksien pitämiseen tai ryhmätapaamisiin. RukaTuvan käytävän varrella sijaitsevassa Loungessa voit istua väljemmin ja rentoutua sohvalla kirjaa lukien tai takkatulta katsellen. Pihalla on grilli kota johon jokainen voi sytyttää tulen ja paistella siellä omia herkkujaan. Viereisessä  Salmilammessa voi käydä uimassa tai kalassa, meillä on kalastusvälineitä lainattavaksi ilmaiseksi. Meillä on myös polkupyöriä mitä voi vuokrata edullisesti, mutta jos vain kaupassa käynnistä on kyse niin pyörän saa lainaan ilmaiseksi.

 

Saunaosasto

Saunaosasto sijaitsee majatalorakennuksen alakerrassa. Puusaunamme löylyistä nautit varmasti. Lauteille mahtuu useampikin saunoja ja ulos pääsee välillä vilvoittelemaan.